Menürendelés: +36 30 334-9338
Információ, és asztalfoglalás: +36 56 421-994
Menükínálatunk 2019. január 21-25.
Hétfő Zöldbableves
A: Sertéspörkölt orsótésztával
B: Rántott csirkemell majonézes burgonyasalátával
Kedd Grízgaluskaleves
A: Székelykáposzta, csoki
B: Zöldséges lasagne, csoki
Szerda Májgaluskaleves
A: Töltött csirkecomb párolt rizzsel, sütemény
B: Szárnyas rablónyárs hasábburgonyával, sütemény
Csütörtök Magyaros burgonyaleves
A: Paradicsomos húsgombóc
B: Csirkemell Dubarry módra francia rakott burgonyával
Péntek Gulyásleves
A: Baconbe tekert csirkemáj zöldséges rizzsel, sütemény
B: Kolbászos krumplis tészta csemege uborkával

Az ajánlatunkban szereplő ételek egy része allergiát vagy
intoleranciát okozó alapanyagokat tartalmaz vagy tartalmazhat.
Ezen összetevők: 1. liszt, 2. tojás, 3. szója, 4. tej, 5. diófélék, mogyoró 6. zeller,
7. mustár, 8. worchester szósz, 9. hal, rákfélék, puhatestűek, 10. szezámmag,
11. kén dioxid, szulfitok, 12. csillagfürt.
A menüben szereplő ételek bármely allergént okozó alapanyagot tartalmazhatják
az azonos légtérben történő ételkészítés révén.
A a pontos tartalmakról kérjük kérdezzék bátran a személyzetet.



A menü ára 990 Ft, csak leves 500 Ft, csak második 800 Ft.
Elvitel esetén a csomagolás 70 Ft.

Áraink HUF-ban értendők és tartalmazzák az ÁFA-t.
A menüváltoztatás jogát fenntartjuk!
Jó étvágyat kívánunk!


Hozam Klub Étterem - Szolnok, Mária út 27.